saratoga.bg

International High Technology

Начало Продукти Отрови и капани Лепило за плъхове и мишки - TOP FIX

Лепило за плъхове и мишки - TOP FIX

Готово за употреба лепило за улавяне на мишки и плъхове с малка и средна големина.

Разфасовка:

  • 135гр.

Подобни продукти

Влезте, за да коментирате
4,32 лв
Базова цена с данък 4,32 лв
Продажна цена 4,32 лв
Продажна цена без данък 3,60 лв
Сума на данък 0,72 лв
SKU 93.010.001
Официален вносител Стимул-Н ООД, 1592 София, ж.к. Дружба 1, ул.
Производител SARATOGA INT. SFORZA S.P.A., Италия

По-подробно

Начин на употреба лепилото се разнася със зигзагообразно движение върху дървена летва или картон. Изчаква се около 30 минути, докато се разлее равномерно по цялата повърхност. В средата на лепилото по желание може да се постави допълнителна примамка (напр. сирене, бисквита), която да привлича гризачите. Капанът се поставя на пътищата на преминаване на плъховете и мишките и по възможност зад предмети (мебели, чекмеджета). След улавяне на плъх или мишка, капанът се изхвърля в кофата за боклук. Предупреждение: След употреба да не се изхвърля в околната среда. Ако попадне лепило върху тялото се почиства с бензин/нафта или растително масло.
Състав: смес от полибутилени и полиизобутилени. Характеристики: силно лепливо, незасъхващо, с дълготрайно действие, не се вклияе от атмосферните условия (вода и влага), приложим както за вътрешни помещения, така и на открито, не съдържа отровни субстанции.
Етикетиране Внимание: S2 Да се пази от достъп на деца. S46 - при поглъщане да се потърси незабавна медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета на продукта!
При злополука или неразположение да се потърси незабавно медицинска помощ и когато е възможно да се покаже етикета. Клиника по токсикология към МБАЛСМ „Н.И. Пирогов” тел.: 02/91-544-09