saratoga.bg

International High Technology

Начало Продукти Силикони Санитарен силикон прозрачен

Санитарен силикон прозрачен

Силиконов уплътнител с оцетна мрежовидна шарка, за универсална употреба.
  • Съчетава икономика при употреба и висока производителност и издръжливост. Това е идеалният продукт за поддръжка на дома.
  • Силиконът осигурява оптимална адхезия към всички непорести повърхности: стъкло, керамика, стомана, алуминий, някои пластмасови материали, дърво, лакирани подпори.
  • Силикон уплътнител антимуфа се използва за запечатване на бани, душ кабини, кухни и санитарен фаянс, рамкиране на стъкло и за запечатване като цяло.

Разфасовка:

  • 280 мл

Цветове:

Влезте, за да коментирате
4,99 лв
Базова цена с данък 4,99 лв
Продажна цена 4,99 лв
Продажна цена без данък 4,16 лв
Сума на данък 0,83 лв
SKU 85.551.002
Официален вносител Стимул-Н ООД, 1592 София, ж.к. Дружба 1, ул.
Производител SARATOGA INT. SFORZA S.P.A., Италия

По-подробно

Начин на употреба Указания за употреба: 1)Почистете ъглите от прах и мазни петна. Силиконът се полага само върху напълно чиста повърхност. 2) Отрежете тапата на опаковката, срежете накрайника под ъгъл като запазите резбата за капачката. 3) За полагане използвайте пистолет за силикон. 4) Нанесете силикона на ивица с равномерна дебелина. 5) напръскайте положения силикон със сапунена вода и загладете с инструмент или защитен с гладка ръкавица, пръст.
Етикетиране Внимание: S2 Да се пази от достъп на деца. S24 Да се избягва контакт с кожата.S51 Да се използва само на проветриви места.