saratoga.bg

International High Technology

Начало Продукти Силикони Неутрален силикон прозрачен

Неутрален силикон прозрачен

За уплътняване на силнонатоварени фуги при балкони и тераси, зидария, гаражи, автомобили, каравани; за запечатване на стъкла.
  • Неутрален нискомодулен силиконов уплътнител с отлично сцепление към различни повърхности като стъкло, плочки, керамика, метали (алуминий, цинк, мед и др.), импрегнирана, лакирана или боядисана дървесина, пластмаса (ПВЦ, епоксидни смоли, полиестер, полиакрил) и алкални основи (бетон, строителни разтвори).
  • Продуктът е подходящ за уплътняване на съединителни и разширителни фуги в строителната индустрия; уплътняване на фуги между стъклени и поддържащи конструкции; индустриални приложения като уплътнител в автомобилната и корабостроителната индустрия.
  • За употреба на закрито и открито.

Разфасовка:

  • 280 мл
Влезте, за да коментирате
7,80 лв
Базова цена с данък 7,80 лв
Продажна цена 7,80 лв
Продажна цена без данък 6,50 лв
Сума на данък 1,30 лв
SKU 85.552.001
Официален вносител Стимул-Н ООД, 1592 София, ж.к. Дружба 1, ул.
Производител SARATOGA INT. SFORZA S.P.A., Италия

По-подробно

Начин на употреба 1)Почистете ъглите от прах и мазни петна. Силиконът се полага само върху напълно чиста и суха повърхност. 2) Отрежете тапата на опаковката, срежете накрайника под ъгъл като запазите резбата за капачката. 3) За полагане използвайте пистолет за силикон. 4) Нанесете силикона на ивица с равномерна дебелина. 5) напръскайте положения силикон със сапунена вода и загладете с инструмент или защитен с гладка ръкавица, пръст.
Етикетиране Внимание: S2 Да се пази от достъп на деца. S24 Да се избягва контакт с кожата.S51 Да се използва само на проветриви места.