saratoga.bg

International High Technology

Начало Продукти Техническа спрей серия Смазочен спрей - GRASSO SPRAY

Смазочен спрей - GRASSO SPRAY

смазочен спрей, който притежава екстремна стабилност при високо налягяне и отлична водна резистенция.
  • Този висококачествен продукт може да се използва по най-добър начин във всички области като например отворени предавателни системи, зъбни колела, венци, верижно задвижване, а също така и при други отворени места за гресиране.
  • Предимството на този смазочен спрей е в неговата универсална употреба, защото практически може да бъде използван навсякъде, при което не е вреден и за околната среда.
  • Основни характеристики: най-добри качества за предпазване от корозия; издържа на висок натиск; намалява износването с помощта на стабилното смазване; воднорезистентен; бързосъхнещ при намокряне; добри задържащи качества; непрекъсната експлоатация от -30°C до +140°C ; краткотрайна експлоатация максимално до +180°C.

Разфасовка:

  • 300мл
Влезте, за да коментирате
6,24 лв
Базова цена с данък 6,24 лв
Продажна цена 6,24 лв
Продажна цена без данък 5,20 лв
Сума на данък 1,04 лв
SKU 54.270.001
Официален вносител Стимул-Н ООД, 1592 София, ж.к. Дружба 1, ул.
Производител SARATOGA INT. SFORZA S.P.A., Италия

По-подробно

Начин на употреба Начин на употреба : Повърхността трябва да бъде суха, чиста и обезмаслена. Преди употреба разклатете флакона за около 30 сек. Пръска се от разстояние 20-30 см. с бавно и постоянно хоризонтално движение, след около минута същата повърхност се повтаря с вертикално движение!
Етикетиране
При злополука или неразположение да се потърси незабавно медицинска помощ и когато е възможно да се покаже етикета. Клиника по токсикология към МБАЛСМ „Н.И. Пирогов” тел.: 02/91-544-09