saratoga.bg

International High Technology

Начало Продукти Силикони Монтажно лепило на водна основа 280 мл.

Монтажно лепило на водна основа 280 мл.

монтажно лепило на водна основа с отлична адхезия.
  • Предотвратява използването на пирони, винтове и други средства за закрепване.
  • Не съдържа разтворители, без мирис и цвят, санитарно, за вътрешна и външна употреба.
  • Може да се използва за много от често срещаните материали, дори ако не са еднакви по вид /мазилка, дърво стиропор, камък, мрамор, лакирани метални повърхности, корк, креда, гипскартон, пластмаса/.
  • Монтажното лепило на водна основа е идеално за монтиране на цокли, декоративни и изолационни панели, розетки, плочи и декорации, декоративно злато и др.

Разфасовка:

  • 280 мл

Още в тази категория:

« Монтажно лепило жълто 310 мл.
Влезте, за да коментирате
7,40 лв
Базова цена с данък 7,40 лв
Продажна цена 7,40 лв
Продажна цена без данък 6,17 лв
Сума на данък 1,23 лв
SKU 57.621.001
Официален вносител Стимул-Н ООД, 1592 София, ж.к. Дружба 1, ул.
Производител SARATOGA INT. SFORZA S.P.A., Италия

По-подробно

Начин на употреба Най-малко една от двете повърхности трябва да е пореста. Нанася се върху предварително почистени и сухи повърхности. Нанася се върху една от частите на зиг-заг или на Х. Двете части се съединяват като се подлагат на равномерен натиск. В рамките на 5 мин. След съединяването на частите те могат да се препозиционират. За свързването на двете части не се изисква използването на скоби или опори, оавен ако елементите не са прекалено тежки. НЕ се препоръчва използването на продукта върху нелакирани метални повърхности, битумни повърхности или на места изложени на постоянен контакт с вода или на такива с висока влажност. Почиства се с вода до 5 мин. след нанасянето му или се премахва с нож. Внимание: S2 Да се пази от достъп на деца. S24 Да се избягва контакт с кожата.S51 Да се използва само на проветриви места.
Технически характеристики: Тиксотропно; време за монтаж 10 мин.; време за пълно изсъхване 24-48 часа; работна температура – от +5º С до + 40º С; термоустойчивост от -30 º С до + 80 º С / тези стойности могат да претърпят промени в зависимост от повърхностите, влажността и др./.
Етикетиране Внимание: S2 Да се пази от достъп на деца. S24 Да се избягва контакт с кожата.S51 Да се използва само на проветриви места.